Drugi Salon penečih vin

 

Ljubljana, 03.02.2015

 

 

Petek, 13. februar 2015, med 17. in 24. uro, GH Union, Ljubljana

 

Spoštovani,

 

Vabimo vas na ekskluzivni dogodek, Drugi Salon penečih vin, ki bo na posebnem mestu, v prostoru, ki pritiče dimenzijam in razkošju penečih se vin, na eni izmed najlepših lokacij prestolnice, v veliki dvorani Grand hotela Union, tudi to leto ponudil izbrana peneča se vina. Le ta iz leta v leto presegajo kliše o vinih za posebne priložnosti, praznovanja, in postajajo vedno bolj priljubljena tudi ob vseh drugih prilikah, kakor tudi kot vinska spremljava vrhunski kulinariki.

 

Zato bomo peneča vina, ki jih bo moč okusiti in kupiti na Salonu penečih vin, nadgradili v skladu s trendi - z vrhunsko kulinariko hotelov Union. Za piko na i čarobnemu vzdušju, ki se bo zgodilo le večer pred valentinovim, pa bo poskrbela skrbno izbrana glasbena spremljava, ki bi znala koga zvabiti tudi na ples.

 

V okviru dogodka bo vabljenim prvič predstavljena tudi posebna kljubska kartica s katero bo v tem letu možno obiskovati vse dogodke v organizaciji RadoST-i in Restaurantcluba brez dodatnega plačila vstopnine kot VIP gost , prav tako bo možno s kartico uveljavljati tudi poseben status in kar do 25% nižje cene za skupine do 12 oseb v več kot 200 izbranih restavracijah v Sloveniji in na Hrvaškem.

 

Cena vstopnic v predprodaji je 10€ (Eventim) na dan dogodka 15€ (na vhodu).

Za imetnike Restaurantclub kartic velja posebna cena tudi na vhodu 10€ na dan dogodka.

 

Vašo udeležbo obvezno potrdite najkasneje do četrtka 12.2. do 12h na email [email protected] ali 031 200 000 med 9-17h med delavniki.

 

Več informacij:

www.restaurantclub.si

Gurmanski vodnik regije in organizator Festivala Okusov

 

www.radost.si

FB Vinsko-kulinarične prireditve v Ljubljani