Za deviški čebelji vosek cena ni tako visoka, če ga kupite pri domačem pridelovalcu in je cena za nakup čebeljega voska za sveče, kreme ter drugo uporabo dejansko ugodna. Čebelji vosek je izdelek, narejen iz satja medonosne čebele in drugih čebel. Mešanje olj cvetnega prahu v vosek satja spremeni beli vosek v rumeno ali rjavo barvo. Čebelji vosek se uporablja za visok holesterol, bolečine, glivične okužbe kože in druga stanja. V živilih in pijačah se beli čebelji vosek in absolut čebeljega voska (rumeni čebelji vosek, obdelan z alkoholom) uporabljata kot sredstva za strjevanje.

čebelji vosek cena

Za čebelji vosek cena je navedena pri vsakem proizvajalcu na spletu, lahko pa pokličete in se dogovorite za posebno ceno, če boste jemali več tega pridelka za svojo proizvodnjo. Vsekakor se splača tudi običajnim gospodinjstvom za uporabo za pomoč pri dobrem počutju. Čebelji vosek lahko pomaga znižati raven holesterola, preprečiti okužbe in zaščititi želodec pred razjedami, ki jih povzročajo nesteroidna protivnetna zdravila.

Da vam pomaga pri dobrem počutju je za deviški čebelji vosek cena zanemarljiva. Pomaga pri razpokah v sluznici anusa. Raziskave kažejo, da nanos mešanice čebeljega voska, medu in oljčnega olja na prizadeto območje za 12 ur zmanjša bolečino, krvavitev in srbenje zaradi analnih razpok. Nanašanje mešanice čebeljega voska, oljčnega olja in alkane na opekline druge stopnje pospeši celjenje. Uporaba kreme iz čebeljega voska zmanjša srbenje, ki se pojavi, ko se opeklina celi. Pomaga pri ranah v ustih, ki so posledica zdravljenja raka, hkrati pomaga pospešiti čas okrevanja pri ljudeh s hudimi razjedami.

V proizvodnji se rumeni in beli čebelji vosek uporabljata kot zgoščevalca, emulgatorja in utrjevalca v kozmetiki. Absolut čebeljega voska se uporablja kot dišava v milih in parfumih. Beli čebelji vosek in absolut čebeljega voska se uporabljata tudi za poliranje tablet. Za čebelji vosek cena je individualna glede na vaše povpraševanje. Pokličite čebelarje na zgornji povezavi in naročite vosek po pošti.