Delovna oblačila so, kot že ime pove, namenjena nošenju na delovnem mestu oziroma pri tistih delih, ki zahtevajo nošenje posebne opreme. Njihov glavni namen je zaščita, saj so posebej prilagojena – v delovnih oblačilih ste varnejši, vaše delo pa bolj sigurno. Na spletni strani Pentiv boste našli delovna oblačila priznane blagovne znamke Helly Hansen, ki jo odlikuje vrhunska kakovost materialov.

Bolje preventiva kot kurativa

Čeprav je zgornja fraza že mnogokrat slišana, če ne že izpeta, je potrebno priznati, da se jo je še kako pametno držati.  Določena dela zahtevajo več fizičnega napora in so tehnično zahtevnejša, kar pa s seboj prinese tudi dejstvo, da so lahko tudi bolj nevarna. V ta namen so proizvajalci razvili delovna oblačila, ki so posebej prilagojena težjim delovnim pogojem. Taka oblačila so zelo vzdržljiva in navadno odlične kakovosti, saj morajo delovca zaščititi pred morebitnimi poškodbami. Za delo v težjih pogojih je potrebno izbrati vrhunska oblačila, ki vas bodo zaščitila pred poškodbami in morebitnim nujnim obiskom urgence.

delovna oblačila

Delovna oblačila Helly Hansen workwear so številka ena na področju namenskih oblačil, ki se odlično obnesejo v številnih pogojih. Primerna so za vse, ki delajo na terenu na prostem. Kvalitetne delovne obleke morajo biti kar se da funkcionalne, izdelane iz kakovostnih in trpežnih materialov, saj morajo človeka zaščititi, nuditi pa morajo tudi udobje. Dobro se morajo obnesti v težkih razmerah, uporabna morajo biti na prav vsakem terenu. Ker gre dejansko za terenska oblačila, vas morajo ščititi proti vetru, dežju ali snegu, ščititi pa morajo pred nizkimi temperaturami.

Ne glede na to, kakšno terensko delo opravljate, se morate v svojih delovnih oblačilih počutiti prijetno in udobno, predvsem pa varno. Varnost in zaščita delovca je tudi primarna naloga oblačil in opreme, ki je namenjena uporabi v težjih razmerah. Za vaše zdravje in dobro počutje ste dolžni zahtevati le najboljše – zdravje nam je bilo dano le eno, zato se tako tudi obnašajmo.