Ali veste, kaj je išias, kako si pomagati, kako ga preprečiti, koga najpogosteje prizadene ipd.? Ne? Potem kliknite tukaj za več informacij, saj je bolje, da se o tem informirate še preden vas morda doleti ta problem.

Težko rečemo, da obstaja specifična skupina, ki bi bila bolj dovzetna za težave z išiasom, saj le-ta lahko doleti prav vsakega. Vzrok za nastanek išiasa je najpogosteje hernija medvretenčne ploščice – te so narejene iz hrustanca, njihova naloga pa je blaženje tresljajev medvretenčnih prostorov. Naša hrbtenica pa je zelo obremenjena, zato se z leti te ploščice lahko začnejo sesedati, zaradi česar lahko dobimo išias. Bolezen se lahko pojavi tudi zaradi draženja ishiadičnega živca, kar se izraža z bolečinami v nogah, ali pa zaradi zožitve hrbtenjačnega kanala, zdrsa vretenc naprej, tumorja na hrbtenici, poškodb in infekcij na hrbtenici ipd. Pomembno je vedeti, da se da, tako kot vsako drugo bolezen, tudi išias pozdraviti in to v relativno kratkem času. Še pomembneje pa je, da to lahko storite s povsem naravnimi zdravili, ki praviloma ne pustijo kakšnih posledic ali stranskih učinkov na vašem telesu. In katera so ta naravna zdravila? Ena izmed najbolj priporočanih in učinkovitih zdravil so zagotovo izdelki iz smrekove smole. Smrekova smola se v medicinske namene uporablja praktično že od pradavnine, uporablja jo je denimo tudi Hipokrat. Njeni blagodejni učinki na telo so že dobro znani, zdravila oa je mogoče dobiti v različnih oblikah – od kapljic, sprejev, mazil, krem in kapsul. Veliko ljudi je že poročalo, kako so si pomagali s smrekovo smolo, pa ne le pri išiasu, temveč tudi pri vseh mogočih drugih težavah. Zakaj torej ne bi poskusili tudi vi?

išias
Pri težavah z išiasom si pomagajte z izdelki iz smrekove smole.

Težave z išiasom so lahko zelo neprijetne, a na srečo se da pomagati. Izdelki iz smrekove smole učinkovito pomagajo pri najrazličnejših težavah, ki lahko doletijo človeka, tudi pri išiasu. Ne oklevajte, temveč že danes preizkusite kakšen izdelek iz smrekove smole.