V podjetju JobPlus, d.o.o. vsak član podjetja predstavlja posebno vlogo, ki jo zavzeto izpopolnjuje in razvija s poudarkom na skrbnem poslušanju potreb uporabnikov. Že vrsto let se ukvarjajo s trženjem, servisiranjem in vzdrževanjem masažnih bazenov. Povezujejo se izključno z zunanjimi partnerji visoke kakovosti, kar zagotavlja vrhunsko izkušnjo za svoje stranke. Če ste si tudi vi zamislili, da bi svoj dom obogatili s to neverjetno napravo, vas široka ponudba masažnih bazenov čaka na spletni strani Jobplus.si. Ne čakajte, privoščite si!

Njihova ponudba

Naj vam prestavimo njihovo impresivno ponudbo masažnih bazenov. Med njo lahko najdemo naslednje modele, ki so zasnovani za zagotavljanje vrhunske sprostitve in užitka:

Masažni bazen Prism

Prism je več kot le masažni bazen – je pravo središče družinske zabave! Z izjemno kapaciteto za sedem ljudi lahko povabite vse svoje prijatelje in družino na nepozabne trenutke sprostitve. Poleg tega pa bo večbarvna zunanja osvetlitev poskrbela za čarobno vzdušje, ki bo popestrilo vsak večer na vašem vrtu. Pripravite se, da boste ustvarjali spomine, ki jih ne boste nikoli pozabili. Ne samo, da vam bo Prism omogočil sprostitev v krogu najdražjih, ampak bo tudi postal osrednja točka vseh vaših družinskih zabav, kjer se boste smejali, delili zgodbice in gradili trajne vezi s svojimi najbližjimi.

Masažni bazen Pulse

Če si želite malce zasebnosti, je Pulse masažni bazen prava izbira za vas. S šestimi masažnimi mesti vam omogoča, da se prepustite razvajanju v popolnem miru ali pa si privoščite sproščujoče trenutke v družbi svojih najbližjih. In zakaj ne bi dodali še glasbenega sistema? Ustvarite svoj osebni raj sprostitve in glasbe! S širokim izborom prilagodljivih funkcij in možnostjo prilagajanja intenzivnosti masaže, bo Pulse postal vaša oaza miru, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in napolnili svoje baterije za vsakodnevne izzive.

Masažni bazeni

Masažni bazen Flair

Flair ni samo masažni bazen, je izraz vašega edinstvenega stila in življenjskih vrednot. Njegov dinamični dizajn bo zagotovo pritegnil pozornost in ustvaril nepozabne trenutke sprostitve. Bodite pripravljeni, da boste uživali v vsakem trenutku svojega prostega časa, obdanega z eleganco in udobjem.

Masažni bazen Flash

Flash je kot vaša zasebna oaza udobja. Zasnovan je tako, da nudi maksimalno udobje in dostopnost masažnih mest, kar vam omogoča popolno sprostitev kjerkoli v bazenu. Ne glede na to, ali želite uživati sami ali v družbi, bo Flash poskrbel, da se boste počutili kot prerojeni.

Masažni bazen Beam

Beam ni le masažni bazen, je pravo doživetje za vaše čute. Občutite moč vode, ki nežno objame vaše telo, in uživajte v hipnotičnem žuborenju vodometa. Po tretmaju v bazenu Beam se boste počutili osvežene in pripravljene na nove izzive, s samozavestjo, ki bo žarela kot nikoli prej.

Masažni bazen Strobe

Kljub svoji kompaktni velikosti Strobe ponuja intenzivno masažno izkušnjo, ki vas bo prevzela. Z elegantno notranjo in zunanjo osvetlitvijo ter možnostjo dezinfekcije vode vam bo omogočil brezskrbno uživanje v vsakem trenutku. Ne zanemarite moči majhnega – Strobe bo zagotovo navdušil tudi najzahtevnejše uporabnike.

Spletna stran JobPlus.si ponuja izjemno široko paleto masažnih bazenov, ki združujejo vrhunsko kakovost, inovativne funkcije ter eleganten dizajn. Ne glede na vaše potrebe in želje lahko pri njih najdete popoln masažni bazen, ki bo dopolnil vaš dom in vaš življenjski slog.