Motorola razr 5g bo izšel septembra letos in je podoben prejšnjim motorolam s preklopnim pokrovom. Telefon motorola razr 5g, ki podpira 5g omrežje, ki naj bi bilo po eni strani višek tehnologije in po drugi strah in trepet pred nadzorom, je bil najavljen s strani podjetja Motorola tako, da so napovedali novo uporabniško izkušnjo na star način, kar še vedno ne vemo, kaj sploh je. Gre za moderen in sodoben pametni telefon, ki vsebuje procesor Qualcomm Snapdragon 765 s 5G zmogljivostjo in precej močno baterijo ter s kar 8 gb rama.

motorola razr 5g

Motorola razr 5g ima tudi zmogljivo kamero ločljivosti 48 mio slikovnih pik in pa operacijski sistem Android 10. Torej se nadaljuje serija novih pametnih telefonov iz let 2019. To je telefon, ,i se prepogne in baje takega nismo še videli zato ga zelo nestrpno čakamo, da vidimo, kaj je Motorola tokrat izumila in ali nas bo res močno presenetila. To je ameriško podjetje, ki zna presenetiti. Zadnje motorole so vsebovale čipset Snapdragon 710 in pa tudi kamero zadaj, ki ima 16 mio točk. Običajno ima 256 gb notranjega pomnilnika.

Motorola razr 5g je eden izmed zelo zanimivih pametnih telefonov prihodnosti, ki podpira novo omrežje, ki se ga vsi bojijo in nekateri komaj čakajo, pri nas pa dva operaterja že nekaj let testirata v Ljubljani dve 5g anteni, ki imata dovoljenje vlade, da sploh lahko obratujeta. Dejansko bo motorola razr 5g na tem omrežju dobro delovala in verjamemo, da ne bo cena tako grozno visoka, kot je pri drugih takih telefonih.

Nekateri pa telefon močno kritizirajo, češ da je glede na kakovost proti drugim podobnim telefonom odločno predrag. Motorola je bil nekoč eden najbolj prodajanih telefonov na svetu in smo ga vsi imeli, za tem pa je prestol prevzel Apple s telefonom, ki os ga imenovali iPhone in tako je še danes. Kako pa bo v prihodnje še ne vemo?