Zasebno podjetje LOREX d.o.o. je na slovenskem trgu distributer blagovnih znamk Shure, Sony in Bose. Njihov LOREX center v Ljubljani predstavlja ekskluzivni salon, kjer vas bodo zaposleni presenetili s svojim detajlnim znanjem uporabe in zmogljivosti vseh prodajnih artiklov. V njihovem centru lahko pričakujete celostni pristop prodajalcev do vsakega kupca, kjer vam bodo rade volje pomagali pri ustrezni izbiri izdelka. Od njih pa boste vedno odšli z nasmehom na licu in s pravim artiklom v roki. Tam si lahko ogledate celotno ponudbo Sony, Bose in Shure izdelkov. V nadaljevanju pa na splošno o ponudbi.

Na splošno o ponudbi, ki jo imajo v LOREX centru, si vedno lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani. Zagotavljajo vam vedno nove, tehnološko napredne izdelke iz področja audio in video proizvodov ter akustičnih sistemov. Zato če ste ljubitelj slednjega je Lorex center vaša naslednja najljubša trgovina. Hkrati se v Lorex centru zavedajo hitrega razvoja tehnologij, vendar se vseeno trudijo, da je uporabnost in estetika njihovih izdelkov trajna in predvidena za večletno uporabo.

Na splošno o ponudbi izdelkov blagovne znamke Sony lahko povemo, da boste tam dobili vse potrebno. Iz področja TV in domačega kina razpolagajo z artikli najvišje kakovosti in kvalitete. Izbirate lahko med različnimi modeli televizorjev, domačega kina, projektorjev, DVD in BR predvajalnikov ter dodatkov, kot so očala, oddajniki in daljinski upravljalniki. Iz področja audio tehnologije razpolagajo z različnimi modeli slušalk, zvočnikov, HIFI sistemov, audio predvajalnikov in snemalnikov, radiev in še bi lahko naštevali. Prav tako pa si lahko ogledate tudi pester foto program, mobilne telefone Sony Experia ter različne vrste Sony priborov in opreme. Police Lorex centrov so prav tako močno založene z artikli blagovne znamke Bose. Na splošno o ponudbi Bose izdelkov, ki jo ponujajo v Lorex centru, lahko rečemo, da govorimo o najkvalitetnejših artiklih povezanih z audio tehnologijo. V ponudbi boste našli Bose slušalke, zvočnike in sisteme, ki so primerni tudi za ozvočenje hotelov, restavracij in trgovinskih centrov. Od blagovne znamke Shure pa lahko izbirate najkvalitetnejše in mikrofone in slušalke.

Na splošno o ponudbi smo vse povedali tu, za vsa dodatna vprašanja o posameznih artiklih pa si lahko pogledate na njihovi spletni strani ali pa obiščete njihovo poslovalnico, kjer vas bodo pričakali strokovno usposobljeni zaposleni z vsemi dodatnimi informacijami in predlogi.