Na spletni strani www.hobby-slovenija.si/najem-kamp-prikolice/ si lahko ogledate ponudbo za najem kamp prikolice.

Podjetje Hobby Slovenija vam daje možnost, da preživite vaše počitnice kjerkoli. Z najemom prikolice si zagotavljate nepozabne trenutke na plaži, v osrčju starih evropskih mest ali kjerkoli si bi lahko zaželeli.

Potovanje v kamp prikolici je eden izmed najbolj sproščujočih načinov potovanja saj se izognete nezaželenim gužvam, hotelom in se nasploh lahko osredotočite le na vaše želje ter kako bi vi radi preživeli vaš kvaliteten čas.

Prvi bonus ki vam ga najem kamp prikolice prinese je ta, da lahko s seboj vzamete karkoli si želite saj je kamp zelo prostoren. Vse prikolice so primerne za vsako enoto, zagotovljeno pa vam je maksimalno udobje ter izkoriščenost kampa. Bi potrebovali še eno ležišče več? Prostor za sedenje lahko spremenite v še eno ležišče. Prav tako se pod posteljo skriva še ena omara, ki jo lahko izkoristite.

najem kamp prikolice

Prikolice so v notranjosti dobro osvetljene ter pastelno-sivih odtenkov, ki vam bodo takoj ustvarili občutek doma.

Srce vsakega doma pa je seveda kuhinja. Prikolice imajo dobro opremljeno kuhinjo ter dovolj shranjevalnih površin, kot so široki predali in številne omare. V jedilnici s nahaja še več omar, ki se zapiraj neslišno in lahko služijo shranjevanju hrane ter raznoraznih drugih kuhinjskih pripomočkov. Kuhinja zajema tudi Super Slim hladilnik, ki vam nudi 150 l shranjevalne prostornine ter 7 predalov za shranjevanje sadja zelenjave ali česarkoli drugega. Pa kopalnica? Kamp dobro poskrbi tudi za vašo higieno. Čaka vas kopalnica z veliko tuš kabino, umivalnikom ter sanitarnimi omaricami.

Vas še kar skrbi, da nebi imeli dovolj prostora za vse vaše stvari? Najem kamp prikolice vam nudi vgrajeno sušilno stojalo za plašče, dnevu polnem raziskovanja pa boste lahko vaše čevlje pustili v zunanjem prostoru prikolice ter ohranjali čistočo v notranjem prostoru. Ampak to še ni vse! Zadnji del kampa je idealen za shranjevanje vozičkov, stolov ter celo koles.

Najem kamp prikolice je popolna izbira za pustolovske duše ali pa le ljudi, ki so se naveličali eno te istih počitnic ter hotelov vsako leto. Obiščite spletno stran Hobby Slovenija ter pošljite povpraševanje in si priskrbite sanjske počitnice!