Promocijska pisala so med najbolj priljubljenimi promocijskimi artikli. Ponudbo promocijskih pisal si oglejte na naslovu pisala.si. Zaradi njihove uporabnosti, ugodne cene ter preproste distribucije in shranjevanja, so zelo učinkovito marketinško darilo med potrošniki, strankami in poslovnimi partnerji.

Učinkovitost, unikatnost in prestiž za promocijo vašega podjetja

Praktično ni dogodka, delavnice, sejma, seminarja, predstavitve ali predavanja, ki ne bi vključevalo promocijskih pisal za udeležence. Prav tako ni podjetja ali ustanove, ki se ne bi pri svojih promocijskih darilih posebej posvetila promocijskim pisalom. Te majhne pozornosti na koncu pomenijo veliko, saj se promocijska pisala uporabljajo dlje časa, kar omogoča večkratno rabo promocije, hkrati pa tudi večjo prepoznavnost blagovne znamke. Ponudba vključuje posebej zasnovana promocijska pisala, ki so namenjena promociji podjetij, organizacij in dogodkov. Na voljo so z dotiskom ali gravuro ter v široki paleti različnih barv in vrst. Tako lahko izberete tista, ki najbolj ustrezajo vašemu logotipu in celostni grafični podobi podjetja.

Čeprav promocijska pisala veljajo za eno najbolj učinkovitih promocijskih daril predvsem zaradi svoje dostopne cene, se pri pisala.si zavedajo, da so nekateri posebej zahtevni uporabniki, ki poleg prepoznavnosti želijo tudi unikatnost in prestižnost. Zanje so v svoji ponudbi pripravili promocijska pisala in sete pisal, ki zastopajo premium blagovne znamke Pininfarina in Stricker. Ta zbirka pisal je že elegantno zavita v darilno embalažo, kar jih naredi popolno izbiro za unikatno in prestižno promocijsko darilo. Premium promocijska pisala predstavljajo odlično izbiro za vaše poslovne partnerje in stranke, saj se zagotovo ne bodo pozabili navdušiti nad njihovo kakovostjo in edinstvenim designom.

Pisala

Poudarite svojo zgodbo z naravnimi materiali

Pri izbiri pravega promocijskega pisala za vaše podjetje, dogodek ali blagovno znamko, je pomembno upoštevati tudi izbiro materiala. Če je vaša dejavnost usmerjena v naravne materiale ali bio sestavine, ali če želite poudariti ekološko naravnanost vašega podjetja, potem izberite EKO promocijska pisala, ki so izdelana iz trajnostnih materialov z ekološko ozaveščenostjo. V ponudbi najdete bogat izbor EKO promocijskih pisal, kot tudi celoten asortima EKO poslovnih daril in promocijskega pisarniškega materiala. Če želite pospešiti ozaveščenost o ekologiji med svojimi strankami in poslovnimi partnerji, so to zagotovo najboljša izbira. Izbira pravega promocijskega materiala za vaše podjetje ali dejavnost je ključnega pomena, saj mora sovpadati s celostno grafično podobo, ki ste jo zasnovali. Le tako lahko promocijski material učinkovito promovira vaše podjetje ali dejavnost. Enako velja tudi pri promocijskih pisalih. Osnovni material in barva sta pomembni tudi za brandiranje promocijskih pisal.

Popoln paket promocijskih izdelkov za uspešne dogodke

Če se ukvarjate z organizacijo dogodkov, kot so predavanja, delavnice ali izobraževanja, so promocijska pisala nujno potrebna. Poleg tega je smiselno pripraviti tudi druge promo pisarniške izdelke in tako strankam, udeležencem in poslovnim partnerjem zagotoviti vse, kar potrebujejo za uspešno sodelovanje na vaših dogodkih. V ponudbi najdete tudi druge pisarniške izdelke, ki jih lahko personalizirate z vašo celostno grafično podobo, in jih ponudite kot darilo.

Če vaše podjetje še ni razvilo svoje celostne grafične podobe, ali pa potrebujete pomoč pri izbiri barv, materialov in besedila za promocijska pisala in ostali promocijski material, ne skrbite – njihova strokovna ekipa je pripravljena pomagati. Svetujejo vam lahko glede oblikovanja logotipa, usklajevanja barvne sheme in drugih pomembnih vidikov. Njihova ekipa ima dolgoletne izkušnje, ki jih lahko delijo z vami, da zagotovite najboljše možnosti in izdelke promocijskega materiala za vaše podjetje ali dejavnost.

Vaš partner za unikatna poslovna in promocijska darila

Agaric je vodilni slovenski ponudnik poslovnih in promocijskih daril že dve desetletji. S svojo pestro ponudbo promocijskih in poslovnih daril so prepričali že mnoga domača in tuja podjetja, da preprosto vedo, kakšna je zakonitost in umetnost obdarovanja. V podjetju Agaric vam bodo pomagali s pestro ponudbo, ki sega od zanimive, drugačne in edinstvene zasnove ideje do usklajevanja želenih podrobnosti in tudi pri skladiščenju ter distribuciji. Najbolj priljubljeni promocijski izdelki so še vedno oblačila, pisala, koledarji, skodelice, USB ključki, obeski itd.

Zanesljiva izbira za klasično pisanje v sodobnem svetu tehnologije

Živimo v času tehnološkega napredka in praktično vse informacije lahko shranimo na pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Kljub temu pa se večina ljudi še vedno odloča za kemični svinčnik in papir. V sodobni dobi tehnologije, kjer ni vedno možnosti shraniti pomembne informacije, se še vedno zanašamo na klasično metodo pisanja. Kemični svinčnik je postal nepogrešljiv pripomoček za vsakogar, med drugim za šolarje, študente in poslovneže, saj nikoli ne veste, kdaj boste morali podpisati pomembno pogodbo. Kemični svinčnik namreč prinaša zanesljivost in priročnost, za razliko od številnih elektronskih naprav.

Kemični svinčnik se morda zdi kot potrošni material, vendar pa je zadnja leta trajnostna rešitev postala vse bolj pomembna. Zato vam ponujajo kvalitetne kemične svinčnike, ki jim lahko preprosto zamenjate le črnilo, namesto da bi jih po uporabi odvrgli. Na voljo so v različnih materialih, barvah, vzorcih in oblikah. Plastični kemični svinčniki so najbolj znani, vendar pa so kovinski svinčniki veliko bolj elegantni in odražajo osebni stil njihovega lastnika. Lahko so odlično poslovno darilo za vašega šefa ali poslovnega partnerja.