Vaju kmalu čaka veliki dogodek? Dan, ki bo za vedno spremenil vajini življenji? Dan, ko bosta drug drugemu pred prijatelji, znanci in sorodniki obljubila, da si bosta vedno stala ob strani, se ljubila in spoštovala, ne glede na to, kaj vama bo prineslo življenje? Potem je zadnji čas, da si izberete svoja poročna prstana! Pestra izbira poročnih prstanov vaju čaka v vsaki zlatarni, tja pa se, če se le da, odpravita skupaj, da bosta skupaj izbrala prstana, ki vaju bosta vedno spominjala na ta dan.

poročni prstani
Poroka vsakemu paru predstavlja enega najlepših skupnih spominov, vsak par pa si ta dan naredi po svoje. Eni združitev dveh sorodnih duš slavijo z razkošnim slavjem, drugi si obljube izmenjajo le v krogu najbližjih, eni se poročijo cerkveno, drugi civilno itd. Vsem pa so skupni poročni prstani. Ti so eden glavnih elementov vsake poroke in predstavljajo neko simbolno združitev moškega in ženske. Izbira popolnega poročnega prstana je torej ključnega pomena, danes pa je na voljo veliko različnih prstanov z različnimi dodatki, zato bo gotovo vsak par našel tisti komplet, ki ga najbolj pritegne.

Poročni prstani predstavljajo značaj, karakter in pot vsakega para. Izbereta lahko bolj tradicionalne prstane ali pa bolj odštekane in še ne videne. Pomembno je, da sta vidva zadovoljna z izbiro prstana, saj bo to za marsikoga edini nakit, ki ga bo nosil celo življenje. Poročne prstane lahko od znotraj personalizirate, in sicer tako, da vanje vgravirate imena, datum poroke, kakšno zaobljubo ali karkoli drugega, kar vaju bo povezovalo.

Poročni prstani združijo dve pogosto povsem različni duši v eno, ki se med seboj dopolnjujeta. Podobno se lahko dopolnjujejo tudi barve in dodatki na poročnih prstanih. Združite lahko kombinacijo belega, rumenega ali rdečega zlata, karbona in zlata ali zlata in titana … Možnosti je res veliko, zato si za izbiro poročnih prstanov vzemite čas in izberite tisti komplet, ki vas res pooseblja.