Pakiranje je sestavni del proizvodnje katere koli podjetja in pa tudi pride prav v pisarnah ter gospodinjstvih. Podjetje Kamm trade je vodilno pri nas v izdelavi raztegljivih folij, lepilnih trakov in drugih pripomočkov za pakiranje ter zavijanje bodisi sendviča ali pa škatel na paleti v skladišču. Za vse pride prav raztegljiva folija, katero na koncu prilepite z lepilnim trakom, da zaščiti vaše predmete in jih fiksira, da se med prestavljanjem in prevozom ter natovarjanjem ne razsujejo in ne poškodujejo. Tako je tudi veliko hitreje in lažje prepeljati palete izdelkov naenkrat in to vam prihrani dosti časa. Izdelke pa lahko pošljete kamorkoli na svetu na tej paleti, pa bodo prispeli nepoškodovani in taki, kot ste jih zapakirali.

raztegljiva folija

Raztegljiva folija ščiti izdelke in škatle ter drugo embalažo pred prahom, poškodbami in vlago, da ne pridejo v notranjost in so tako izdelki vedno na varnem. Ta folija je izjemno uporabna iz več razlogov, ne samo da ščiti in fiksira izdelke ampak lahko z barvnimi folijam ločite različna pakiranja že v skladišču, da takoj vidite, za kaj gre v notranjosti. Folije lahko potiskajo, kot tudi lepilne trakove, z vašim logotipom in sporočili za reklamo. Tako se bo tudi na daleč videlo, da gre za vaše izdelke.

Folije so lahko tudi neprosojne in raznih barv. So v več dimenzijah, namenjene ročnemu ali strojnemu zavijanju. Za ročno zavijanje imate na razpolago tudi odvijalce, na katerih so folije, ki jih tako lažje ovijate okoli predmetov. Folije so tudi različnih debelin. Tanjše so za manjše pakete in debelejše so za zavijanje paketov na paletah s paleto vred. Vendar lahko izberete tudi nano folijo, ki je enako močna, kot debele folije, s tem, da je zato tanjša in tudi cenejša. Hkrati manj obremeni okolje, vendar je seveda tudi 100 % možno reciklirati. Katere folije in lepilni trakovi so za vas najprimernejši in cenovno najbolj ugodni, si oglejte na spletni strani in pokličite svetovalca, da vam pove, kaj izberite.