Za smrekovo mazilo cena, ki je dostopna vsem uporabnikom, je na tej spletni strani, zato preverite kolikšna je cena za smrekovo mazilo, saj boste presenečeni. Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik je Smrekovit izdelek z najdaljšo tradicijo. Izdelovati ga je začel Ivo Konc že leta 1990 zaradi lastnih težav s hrbtenico. To je bilo prvo smrekovo mazilo za trg v tem delu Evrope. Izdelek Smrekovit Klasik je izdelan iz 100 % naravnih sestavin, 75 % od teh je ekološke pridelave.

Glavna sestavina je smrekova smola. Mnogi učinki smole iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že od leta 1990 potrjujejo izkušnje njihovih številnih uporabnikov. Smrekova smola kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.

 smrekovo mazilo cena

Smrekovo mazilo – cena, ki je res nizka za tako odličen izdelek. Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel. Ker je izdelana na maščobni osnovi, ga lahko uporabljate tudi za masažo, čeprav za želeni učinek masaža ni potrebna.

Za močnejši učinek priporočajo uporabo Smrekovit obloge. S Smrekovit oblogo lahko uporabite tudi smrekovo kremo Smrekovit 365, kar je še učinkovitejše. Pri uporabi Smrekovit izdelkov je potrebno biti pozoren le na možno alergijo na smrekovo smolo, ki je sicer res zelo redka. Prav tako močno odsvetujejo hlajenje z ledom ali drugim virom hladu, saj hlajenje zmanjšuje učinek smrekove smole.

Smrekovo mazilo – cena za vse uporabnike je izjemno ugodna in dostopna. Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik kot tudi vse ostale izdelke izdelujejo ročno, njegova glavna sestavina pa je smrekova smola, ki jo pridobivajo v slovenskih gozdovih s tehniko, ki ne poškoduje dreves. Ostale sestavine so prav tako naravne in večinoma iz ekološke pridelave. Poleg smrekove smole mazilo vsebuje še: palmovo mast, čebelji vosek, bučno in sončnično olje, ki sta naravni maščobi, ki skrbita za mazljivost. Za smrekovo mazilo cena je dostopna vsem gospodinjstvom. Uporabite lokalne izdelke, uporabite Smrekovit izdelke.