Izpolni spodnje podatke in popolnoma brezplačno boš prejel 30-dnevno testno kartico. Tvoji podatki so varni – ne bomo jih posredovali naprej. Tvoji podatki so varni – ne bomo jih posredovali naprej.

Z naročilom testne kartice se ne zavezuješ k nakupu! Po izteku veljavnosti testne kartice se lahko odločiš za nakup letne članske kartice.

*Vpis telefonske številke ni obvezen.

Kaj je Restaurant Club??

Mreža ugodnosti z več kot 200 restavracijami v Sloveniji in na Hrvaškem. S Premium člansko kartico si deležen popustov do -25% na hrano in pijačo.

Kako uporabljaš kartico??

Zelo preprosto – pokličeš v restavracijo, rezerviraš mizo in poveš, da si član Restaurant Cluba. Ob plačilu pokažeš svojo Restaurant Club kartico in račun bo občutno manjši. Kartica velja tudi za skupine do 12 oseb!

Kje lahko kartico uporabljaš??

V Restaurant Club mreži je več kot 200 najboljših restavracij v Sloveniji in na Hrvaškem. Nove restavracije redno dodajamo.

Kje so skrite pasti??

Ni jih! Tvoja Restaurant Club kartica nima nobenih skritih omejitev. Lahko jo neomejeno uporabljaš do izteka veljavnosti – tudi v isti restavraciji. Popuste preko ene kartice lahko koristi tudi cela skupina ljudi (do 12).