Podjetja velikokrat za boljšo prepoznavnost svojim partnerjem in kupcem podarjajo promocijski material. Promocijski material pa mora biti zato kvaliteten in da boste zadovoljni s tiskom, se morate odločiti za ponudnika, ki ima preverjeno kakovost svojih izdelkov.

Podjetje Magma Media se ukvarja z digitalnim tiskom, ki je kakovosten in ugoden. Ne glede ali so to letaki, vizitke, katalogi ali pa tisk na poslovna darila, vedno je izdelava na najvišjem nivoju. Ne le promocijski material, v ponudbi so tudi jumbo plakati, transparenti in pa tisk posterjev, nalepk in pleksi stekel. Poleg ugodnih cen, je tiskanje pri podjetju Magma Media tudi hitro. Pohvalijo se lahko s tiskanjem in dostavo v manj kot enem dnevu. To je predvsem primerno za primere, ko v zelo kratkem času potrebujete natisnjene letake, vizitke ali podobno. Ne glede na hitrost, pa je kvaliteta tiskovine enaka kot pri ponudnikih, ki za to potrebujejo več časa. Vaše želje poslušajo in ugodijo vsem vašim željam.

TiskZa svoj tisk se lahko odločate med črno-belim ali barvnim tiskom. Lahko se odločite za tisk na eni strani, ki pride v poštev pri plakatih in nalepkah ali pa iz obeh strani, ki je primeren za razne letake in vizitkah. Izbirate lahko tudi med različnimi kvalitetami papirja in njegovimi dimenzijami. Ker je promocijski material navadno na materialih, ki niso papir, se lahko dogovorite, da za vas natisnejo izbran motiv oz. logotip na les, steklo, plastiko, aluminij, tekstil in celo na avtomobile in še mnogo več. S te boste ime vašega podjetja res ponesli v svet.

Pri digitalnem tisku morate samo poslati dokument, ki ga želite natisniti in sporočiti na kakšen način, kakšen material naj se uporabi, količino in v kolikšnem času želite, da se za vas pripravi tiskovina. Pri digitalnem tisku je dodatna možnost posebnih učinkov, ki tiskovino takoj naredi bolj atraktivno in zanimivo za stranko.