Nihče si ne želi boriti z izgubo zob. To je nekaj kar nas lahko prizadane res hudo in tega si res nihče ne želi. Ampak dobro, da danes poznamo rešitve za to in tako lahko pridobimo izgubljene zobe tudi nazaj. Je pa zobni mostiček res super rešitev. Lahko vam nadomesti en zob ali celo več njih. Pozanimajte se o zobnem mostičku v ordinaciji Lux Dental, kjer vam bodo svetovali res odlični zobozdravniki.

zobni mostiček

Izguba zob je lahko res boleča, kar se tiče potem nas in pa naše samozavesti. Lahko pa to tudi vpliva na zdrave zobe in pa tudi na vse ostalo v ustni votlini. Ravno za to je pa potrebno čimprej to stanje popraviti, da ne pride do kakšnih drugih resnih težav. Zobni mostiček se lahko nadomesti na dva zdrava zoba. Prav tako se lahko namesti na kakšen implantat. Kakorkoli že mora zobozdravnik videti, da imate odlično ustno higieno in pa, da nimate vnetih dlesni. Ker zobozdravnik vas lahko tudi kot kandidata za mostiček zavrne in  takrat si izgube zob ne boste popravili. Glede na to pri katerem ponudniku pa si daste delati zobni mostiček, se pa cena razlikuje. Malo poglejte po cenikih in se odločite za vam dosegljivega ponudnika.

Drugače je še veliko drugih možnosti, ki vam lahko nadomestijo izgubljene zobe, ampak zobni mostiček pa velja nekako za res ugodno rešitev. Ko boste omenili zobne mostičke vašemu zobozdravniku ga povprašajte o vseh vprašanjih, ki vas tukaj zanimajo. prav tako pa naj povem, da samo vstavljanje mostičkov nič ne boli, ker se vse dela pod lokalno anestezijo. Lahko si tudi daste delati takšne zobne mostičke, izgledajo čisto naravno, seveda pa tudi takšne ki tako ne izgledajo. Ta odločitev je samo v vaših rokah, ker boste to vi potem nosili in nihče drug. Kakorkoli že mostički vam bodo povrnili samozavest.